O vara cu mult sport
Publicat : 12 July 2017

Daca vorbim de vara, ne referim la acea perioada din an cand majoritatea ne planificam sa petrecem mult mai mult timp liber in mijlocul naturii. Dorinta de a face sport poate fi astfel, mai usor de pus in practica. 

Din pacate, de multe ori, suntem tentati sa renuntam la acest proiect, din cauza costurilor pe care le presupune achizitionarea echipamentului sportiv. Nu intotdeauna, calculele noastre coincid cu bugetul disponibil.

Un studiu realizat recent in Statele Unite ale Americii arata ca 52% dintre parinti au recunoscut ca, copiii lor nu pot participa la diferite sporturi, din cauza costurilor echipamentelor, la care se adauga plata orelor de antrenament.

In cazul copiilor, lucrurile se complica si mai mult, deoarece acestia cresc foarte repede, drept pentru care echipamentul si imbracamintea aferenta pot fi folosite un timp foarte limitat, in unele cazuri cel mult un an sau doi. In astfel de situatii, apare tendinta de a renunta la proiectul propus, sau decizia adultilor de a se sacrifica pentru cei mici.

Exista totusi solutii pentru a achizitiona un echipament. Unele resurse sunt usor de gasit, altele necesita ceva cercetari si cautari. Dar toate au un scop important: acela de a face mai mult sport fara cheltuieli exorbitante si nejustificate.

O solutie eficienta este sa luati un imprumut pe termen scurt de la Mobilo Credit. Este vorba de un credit rapid cu buletinul. Completati in doar cateva minute o cerere de credit cu minim de date personale, indiferent daca folositi aplicatia mobila pentru smartphone sau solicitati imprumutul online.

Puteti obtine un nou credit rapid cu maximum sapte click-uri. Prin aplicatia mobila pentru smartphone, primiti cu pana la 100 de lei mai mult decat atunci cand solicitati banii online.

Pentru a primi un credit rapid online de la Mobilo, folositi simulatorul de credit de pe prima pagina a site-ului nostru. Puteti solicita un imprumut direct pe site sau prin aplicatia mobila pentru smartphone. Dupa aprobarea creditului, primiti banii in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti nevoie de bani chiar azi, creditul rapid cu buletinul este solutia potrivita. La primul credit, poti lua pana la 600 de lei (in cazul folosirii aplicatiei pentru smartphone).

Dupa ce intrati in posesia banilor, puteti incepe cautarea echipamentelor necesare.

Varianta ideala este de a merge la magazinele specializate. Foarte eficiente sunt perioadele de reduceri sau promotii, cum de asemenea mai puteti cauta cele necesare si prin outleturi.

Foarte important este insa, ca indiferent de solutia aleasa, sa fiti siguri ca este asigurata securitatea echipamentului, siguranta pe care acesta o prezinta, mai ales cand este vorba de copii.

Inainte de a fi achizitionat, echipamentul trebuie foarte bine verificat, mai ales in cazul acelor sporturi unde exista un pericol mai mare de accidentare. Castile, ochelarii, corsetele de protectie, trebuie sa fie de cea mai buna calitate. Uneori, chilipirurile ascund vicii. Puteti cauta pe siteurile de profil, in magazinele online si verificati recenziile.

O alta solutie este inchirierea echipamentului. Foarte multe firme renumite au servicii de inchiriere, mult mai eficiente ca si costuri, mai ales cand este vorba de copii. Pentru o suma decenta, echipamentul poate fi imprumutat timp de cateva luni, de regula pe perioada unui sezon, cu toate cele necesare. Atentie insă, in unele cazuri cererea este atat de mare incat este posibil sa aveti nevoie de rezervare cu mult timp inainte.

Puteti de asemenea sa imprumutati sau sa achizitionati de la prieteni sau cunoscuti diferite echipamente sportive, de care ei nu mai au nevoie. Unele magazine au programe de schimb de echipament sau de returnare a 50% din bani la finalul sezonului, fiind practic tot o forma de inchiriere.

Oricum, se poate face sport, daca va doriti cu adevarat. Exista numeroase parcuri sau baze sportive unde puteti sa alergati, sa jucati fotbal, tenis, baschet sau sa faceti fitness in spatiile amenajate in general langa locurile de joaca, fara sa platiti nimic.

La plaja, volei, petanque, oina sau fritsbee sunt tot atatea alegeri distractive, la costuri accesibile.

Nu uitati ca aveti nevoie de crema de protectie solara, in cantitati mai mari si sepci sau palarii de soare pentru a va proteja de arsurile solare si de insolatie.Adauga comentariu