5 motive pentru care poate fi util sa iei un imprumut rapid pe mobil

Aplicatiile mobile au cucerit lumea

Ne-am obisnuit in ultimii ani ca pentru orice avem de facut sa existe cel putin o aplicatie mobila care sa ne ajute. De la editoare de text, calendare si agende, pana la informatii din trafic, liste de cumparaturi si cititoare de coduri de bare, pe Google Play sau App Store putem gasi aproape orice tip de aplicatie ne este necesara pentru a ne duce pana la capat treburile zilnice.

In domeniul comertului online, consumatorii devin din ce in ce mai atrasi de posibilitatea de a face cumparaturi folosind o aplicatie mobila, de a le plati in acelasi mod, pentru ca totul devine mult mai simplu si mai rapid.

Avem aplicatii mobile care ne permit sa gestionam conturile bancare si cardurile, sa platim facturile sau sa rezervam o masa la restaurant, in doar cateva minute, fara sa mai stam la cozi, fara sa ne pierdem vremea traversand orasul prin traficul intens, fara sa iesim din casa sau din birou daca nu e neaparat nevoie.

Ce nu avem insa intotdeauna sunt banii necesari ca sa facem cumparaturi online, sa rezolvam plati urgente neasteptate, sa profitam de ultimele reduceri in magazine. Toate aplicatiile pe care le avem acum instalate pe telefon nu ne pot ajuta la acest capitol.

Am nevoie de un imprumut urgent. Ce pot face?

Pentru oricare dintre noi pot sa apara uneori cheltuieli neprevazute, care sa nu se incadreze in bugetul nostru lunar. Care este solutia in aceasta situatie? Putem apela la rude, colegi sau prieteni, insa nu toti se simt confortabil intreband in stanga si in dreapta “poti sa ma imprumuti si pe mine cu niste bani pana iau salariul?”. Nu ar fi minunat daca si pentru asta am avea o aplicatie mobila care sa ne ajute?

Aplicatia Mobilo Credit, prietenul care te poate ajuta oricand cu un imprumut
Cu Aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone, totul devine foarte simplu - descarci, instalezi, aplici, iar banii ajung rapid la tine. Este singura aplicatie nativa de pe piata de credite nebancare din Romania care iti permite sa finalizezi o cerere de credit prin doar cateva click-uri, cu minim de documente si date personale. Aplicatia este gandita special pentru a veni in intampinarea nevoilor tale de a avea acces simplu si rapid la imprumuturi.

Ce motive ai sa vrei sa o folosesti?

  1. Cu ajutorul ei poti cere banii in doar cateva minute. Poti incarca in ea toate documentele de care e nevoie, ba chiar te ajuta sa le obtii in formatul cerut. E de ajuns sa folosesti scannerul integrat in aplicatie si ai imediat poza buletinului.
  2. Chiar daca la primul imprumut dureaza putin mai mult, pentru ca e necesar sa incarci documentele, sa iti completezi datele personale, de la a doua aplicare ai scapat de aceasta grija. Datele personale sunt deja completate, documentele sunt deja incarcate si, daca nu a intervenit nicio schimbare, cu doar 7 click-uri ai aplicat. Cat dureaza? Mai putin de un minut. In timpul necesar sa incalzesti ceva la cuptorul cu microunde, tu ai aplicat deja pentru un credit.
  3. Banii pot ajunge la tine in doua ore de la aprobare sau chiar mai putin, incepand cu al doilea imprumut. Ai vazut un obiect la reduceri pe care chiar ti-l doresti, oferta se incheie azi, iar tu mai ai 15 zile pana cand iti iei salariul? Acum il poti cumpara. Aplicatia iti permite sa ceri pana la 600 de lei chiar de la primul credit si in plus ai marele avantaj ca daca esti la prima cerere nu rambursezi nimic in plus. Peste doua saptamani cand vei lua leafa vei da inapoi tot 600 de lei. 0 dobanda, 0 costuri, 0 comisioane.
  4. Iti ofera mobilitate absoluta. Poti cere un credit oriunde ai fi, atata vreme cat ai acces la internet. Primesti banii direct in contul tau si ii poti folosi imediat, fara sa fie nevoie sa mergi mai departe de primul bancomat sau terminal de plata.
  5. Ai mereu acces la informatii legate de imprumuturile tale, de scadente, stii intotdeauna cat trebuie sa platesti, ce suma, cum este cel mai usor sa primesti sau sa rambursezi banii, in functie de nevoia ta in acel moment.

Pe scurt, alaturi de aplicatiile care iti permit sa cumperi online, sa platesti facturi, sa profiti de reduceri, acum ai si o aplicatie care iti aduce banii necesari sa faci toate astea, oricand ai nevoie de ei.

Vreau sa imprumut

Noutăți

Cauți ceva anume?