Creditul este doar una dintre cele 3 metode care te ajuta sa investesti in dorintele tale

Banii sunt foarte usor de cheltuit, desi stim cu totii că se fac foarte greu. Din pacate, se intampla ca dupa ce ii cheltuim, sa ne dam seama ca poate nu am facut achizitia cea mai inteleapta, ca puteam negocia mai mult, sau ca am fi putut astepta o oferta mai buna, o promotie ori o campanie de reduceri.

Adesea, bugetul este epuizat în totalitate de cheltuielile de rutină, adică alimente, imbracaminte, incaltaminte, cosmetice, facturi de intretinere, bilete la spectacole sau diferite servicii. Suntem tentati să spunem ca nu putem renunta la niciuna dintre aceste cheltuieli si tot ce avem pe lista de cumparaturi este absolut obligatoriu.

O analiza serioasă, riguroasa si mai ales responsabila ne-ar putea oferi surpriza ca 25% din buget ar putea capata o alta destinatie, mai inspirata, mai eficienta. Multe produse, odata cumparate se consuma sau se deterioreaza foarte repede, fara a ne oferi posibilitatea de a le revalorifica.

Putem sa ne orientam insa spre acele lucruri sau servicii care sa reprezinte si o forma de economisire sau de a produce alti bani.

Sumele investite nu trebuie sa fie neaparat mari, iar daca totusi nu dispunem de bugetul necesar, putem apela la mici credite cum este cazul Mobilo Credit care, fara batai de cap, cu acte foarte putine si intr-o maniera rapida si simpla ne ofera posibilitatea de a intra in posesia acelei sume care ne va ajuta sa ne punem in practica planul propus.

1. O mica afacere poate porni de la un hobby

Avem la indemana numeroase instrumente, in special din zona online, care fac parte din viata noastra. Sa ai un site, un blog sau un cont pe o retea de socializare a devenit aproape la fel de important si obligatoriu precum detinerea cartii de identitate sau a unui telefon mobil. Daca va numarati printre cei carora le place sa observe, sa scrie, sa faca poze sau sa gateasca si obisnuiti sa va anuntati prietenii virtuali despre ocupatiile zilnice, atunci puteti “risca” si o afacere in care investitiile sunt rezonabile, dar monetizarea activitatii virtuale are sanse sa apara. Interesant este ca aceste preocupari se pot muta si dezvolta si in zona offline, prin organizarea de evenimente in stransa legatura cu preocuparile personale sau pur si simplu comercializarea produselor sau a serviciilor pe care le dezvoltati. Un mic credit care sa va ajute sa puneti lucrurile la punct este foarte usor de obtinut online, cu minimum de acte.

2. Obiectele decorative se pot transforma in adevarate valori

Amenajarea unei case este foarte importanta, iar obiectele decorative sau tablourile sporesc rafinamentul oricarei incaperi. Putem lua in calcul asadar, o alta formula de decorare. Ne referim la investitiile in acele produse care sa ne ofere senzatia de confort si frumos, dar care pot deveni surse de profit, la un moment dat. Sumele cheltuite nu trebuie sa fie neaparat mari, iar daca banii nu va sunt suficienti, puteti apela la Mobilo Credit pentru un imprumut pana la salariu.

Nu trebuie sa porniti de la ideea ca valorile se fac numai prin sume cu multe zerouri. Daca aveti rabdarea de a cauta prin magazinele de specialitate, eventual la antichitati sau la targuri de profil puteti descoperi adevarate comori care va vor umple si sufletul, dar poate si buzunarele de incantare.

3. Actiuni la diferite companii

Este genul de investitie mai complicata, care implica sa aveti ceva notiuni economice, sa invatati foarte mult, sa fiti la curent cu domeniul pe care il abordati si sa acceptati si sa intelegeti ca exista si un grad de risc. Trebuie sa aveti rabdare si sa constientizati faptul ca rezultatele nu vor veni peste noapte. Daca vreti ca investitia sa fie cat mai sigura, trebuie sa studiati mult si sa gasiti acele formule care sa va securizeze si sa va ofere satisfactia unor venituri suplimentare. Alegeti un domeniu pe care sa il cunoasteti mai bine inainte de a investi si inainte de a folosi bani adevarati, folositi o perioada un program de simulare. Apoi, cand va simtit pregatiti, puteti trece la treaba, cu sume mici. In cazul in care aveti nevoie de sprijin financiar pentru o perioada scurta de timp, puteti apela la Mobilo Credit. Aplicatia proprie va permite sa obtineti un credit chiar de pe telefon, fara prea mare bataie de cap.

Puteti aplica pentru un imprumut online chiar aici

Mult succes in indeplinirea viselor, acum - ca banii nu mai sunt o problema!

Noutăți

Cauți ceva anume?