Cu stil, pentru orice eveniment

Participarea la un eveniment important din viata, cum ar fi nunta sau botezul, o petrecere de companie, o gala sau o lansare, poate genera o cantitate destul de mare de stres cand vine momentul alegerii tinutei potrivite.

Chiar dacă se considera ca, de regula, doamnele sunt cele mai agitate si greu de multumit, se pare ca si domnii, au ajuns in ultimii ani sa fie tot mai pretentiosi, mai dornici sa corespunda tendintelor modei și sa aiba un stil cat mai rafinat.

Daca nu aveti prieteni in lumea stilistilor si a modei care sa va poata consilia, folositi reviste de profil sau inspirati-va din paginile de internet oficiale ale unor specialisti sau vedete la moda. Puteti gasi solutii eficiente, de comun acord cu preferintele voastre, cu stilul potrivit fizicului, varstei si, foarte important, tipului de eveniment si tinutei indicate.

Astfel, de exemplu, nuntile sunt evenimente unde majoritatea invitatilor vin imbracati de gala. Dar sunt numeroase situatii in care cuplurile aleg petreceri mai putin pretentioase, mai relaxate, la piscina sau intr-un club. In aceste cazuri, va trebui sa va reinventati cu noi alegeri in functie de context. 

Odata definit evenimentul, trebuie sa va alegeti obiectele de imbracaminte si accesoriile aferente din garderoba. Daca nu aveti tot ce va trebuie, vor fi necesare unele achizitii sau, de ce nu, puteti sa inchiriati. Persoanele care au o viata mondena intensa prefera o astfel de varianta, mai ales in cazul petrecerilor tematice, cum ar fi un bal mascat, sau un carnaval. 

In final, totul tine si de cat de confortabil va simtiti in tinuta aleasa. Daca nu aveti o experienta mult prea mare in a jongla cu capriciile modei sau nu sunteti prea indrazneti, mizati pe clasic. 

Si, foarte important, daca nu aveti o petrecere surpriza, anuntata in ultimul moment, nu lasati pe ultima suta de metri alegerea tinutei. Daca aveti nevoie de lucruri noi pe care trebuie sa le cumparati, apelati la Mobilo Credit, de unde puteti lua un credit rapid pe termen scurt
Cu sprijinul Mobilo Credit puteti primi banii in 30 de minute de la aprobare.
Veți plati doar dobanda, pe langa valoarea imprumutata, fara niciun alt comision ascuns.

La primul credit rapid online de la Mobilo, suma maxima pe care o puteti primi este de 800 de lei pentru aplicatie online si de 1000 de lei daca este folosita aplicatia mobila pentru smartphone.

Petrecere frumoasa! 

Noutăți

Cauți ceva anume?