Cum poti sarbatori ziua indragostitilor

Chiar daca nabadaiosul Eros face “victime indragostite” peste tot in lume, sagetand mii de cupluri, pe secunda, pe tot parcursul anului, Februarie ramane incontestabil luna iubirii, cu toate obiceiurile sale mai mult sau mai putin costisitoare.

La romani, sarbatoarea iubirii nu se intampla doar de Valentine’s Day, pe 14 februarie, ci si pe 24 februarie, in ziua de Dragobete. Si se pare ca in ultimii ani, intensitatea evenimentelor, a pregatirilor si a interesului este din ce in ce mai mare, iar forta acestor zile tinde sa devina egala, pentru amandoua datele marcate in calendar cu inimioare.

Trecand peste superstitii, ritualuri si obiceiuri specifice, “Ziua Indragostitilor”, fie ea in varianta americana sau in cea autohtona, imbraca un caracter din ce in ce mai comercial si se traduce prin achizitii tot mai sofisticate, la pachet cu o cantitate enorma de stres si emotii.

In functie de stadiul in care se afla relatia, cadoul perfect este parca mai greu ales si procurat decat de Craciun sau Paste, indiferent daca este pentru Ea sau pentru El.

Pornind de la clasicele dulciuri si pernute in forma de inimioare, alegerile de succes raman, de departe, o cina romantica, sau un picninc in parc, in curtea casei, sau, de ce nu, chiar pe balcon. Aveti sanse sa va declarati iubrea printr-o sedinta la SPA, un masaj de cuplu, un weekend la munte sau, mai ales pentru cuplurile casatorite si cu copii, o evadare de o noapte, urmata eventual de un brunch la hotel, poate insemna un rasfat memorabil.

Mai puteti opta pentru bilete la un concert sau film, poate chiar la VIP, proiect care poate include astfel si cina romantica, dar si carti si albume muzicale indragite de partener.

Oricum, pentru cei mai pragmatici, convinsi ca iubirea se declara cu intensitate pe tot parcursul anului si nu necesita eforturi sustinute doar o data sau de doua ori pe an, se spune ca se poate marca decent Ziua Indragostitilor si nu se da gres niciodata oferind o cutie cu bomboane de ciocolata ori un tort si o sampanie.

Ca de fiecare data, Mobilo Credit iti sare in ajutor cand mai ai nevoie de cativa banuti care sa te ajute sa oferi cadoul potrivit de ziua indragostitilor.

Poti primi un credit rapid pana la 2000 de lei cu 0% comision si dobanda avantajoasa. Stii exact cat platesti: ai doar dobanda, fara comisioane ascunse. Dupa aprobarea creditului online, poti primi banii in direct in contul tau bancar in maxim 30 de minute daca esti client BRD, BCR, ING, Raiffeisen sau BT. 

Noutăți

Cauți ceva anume?