Nevoi stringente de finantare, rezolvate mult mai usor

Luna martie este pentru foarte multi poate cea mai dificila luna a anului, din punctul de vedere al cheltuielilor.
Desi cei mai multi dintre noi consideram ca sarbatorile sau perioadele de vacanta sunt cele mai costisitoare, este posibil ca un bilant atent al cheltuielilor sa ne indice ca in martie bugetul trebuie administrat cu foarte mare atentie pentru ca in aceasta perioada este de-a dreptul devalizat.
In primul rand, abia acum incep sa se simta facturile inregistrate pe timp de iarna. Indiferent daca stati la bloc sau la casa, acestea ating cote alarmante dupa perioadele de frig care au impus consumuri mult mai mari decat in restul anotimpurilor.
Sa nu uitam apoi, ca pentru multi, primele doua luni ale anului nu au fost suficiente pentru a acoperi depasirile bugetare provocate de sarbatorile de iarna pentru cadouri, mese sau vacante. Ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca a urmat o perioada destul de lunga de reduceri, cand chilipirurile ne-au tot facut cu ochiul, apoi luna indragostitilor a contribuit si ea la micsorarea portofelului, ca sa nu mai vorbim de luna femeii si a martisorului, cand indiferent daca esti femeie sau barbat, si mai ales daca ai copii, pe cat de multe daruri de sezon primesti, si mai multe trebuie sa daruiesti, in semn de primavara.

Nu trebuie sa uitam, sub nicio forma, sa ne achitam datoriile fata de stat. Este ultima sansa pentru plata impozitelor, astfel incat sa putem beneficia de reduceri. Pentru multi, chiar daca exista ca termen si luna septembrie, acum este pragul psihologic ce nu trebuie depasit pentru a nu risca ulterior intarzieri generatoare de penalitati. Sau, anumite beneficii, cum ar fi inchirierea de la comunitate a unui loc de parcare, este conditionata de achitarea la timp a datorilor catre stat.

Si nu in ultimul rand, nu uitati ca sarbatorile de Paste, anul acesta sunt mai devreme si trebuie organizate ca atare.

Iata, asadar, o avalansa de nevoi stringente de finantare care va pot provoca un mare stres.
Exista insa posibilitatea de a invinge aceste probleme, daca apelati la Mobilo Credit. Aici puteti obtine un credit rapid cu buletinul, adica acel imprumut rapid pe termen scurt de care aveti atat de mare nevoie in aceasta perioada.

Daca sunteti la primul imprumut rapid cu Mobilo, este suficient sa completati, in doar cateva minute, o cerere de credit cu minim de date personale, indiferent daca folositi aplicatia mobila gratuita pentru smartphone sau solicitati imprumutul online. Banii ii puteti primi in maxim 30 de minute de la aprobare. Prin aplicatia mobila pentru smartphone, primiti cu pana la 200 de lei mai mult decat atunci cand solicitati banii online.

Noutăți

Cauți ceva anume?