Ghid pentru reducerea cheltuielilor lunare

Majoritatea dintre noi am fost deja afectați de creșterea costurilor, unii raportând chiar faptul că facturile la energie s-au dublat. Având în vedere acest lucru, analizăm mai îndeaproape câteva dintre modalitățile prin care poți reduce facturile în casă pentru a reduce presiunea la care ești supus lună de lună. În plus, pentru nevoi personale, urgențe sau situații neașteptate apelează cu încredere la un credit rapid Mobilo! Primești INSTANT banii de care ai nevoie.

Opriți luminile și aparatele în modul Standby 

După cum probabil știm, se pierd atât de mulți bani în fiecare an, pur și simplu lăsând luminile aprinse în camere când nu suntem în ele și lăsând aparatele noastre electrice preferate în standby, chiar și atunci când nu vor fi utilizate timp de câteva ore. Așadar, data viitoare când ieși dintr-o cameră, fă efortul conștient de a acționa întrerupătorul luminii la ieșire și, în loc să lași prăjitorul de pâine și aparatul de cafea aprinse, stinge-le după ce ai terminat. Același lucru este valabil și pentru televizorul, radioul sau orice alt produs care are un mod „standby”. Procedând astfel, poți reduce facturile la energie cu până la 500 RON pe an, economisind energia din modul Standby.

Economisiți bani atunci când spălați rufele

 

Știai că a pune rufele la anumite ore pe parcursul zilei te poate ajuta să economisești bani și să reduci facturile la energie? Deși orele de vârf pot diferi și în funcție de sezon, este mai ieftin (și implicit consumul este cu 20% mai mic) noaptea și în weekend decât în restul timpului. Același lucru este valabil și pentru temperatura la care îți speli hainele. Ciclurile de spălat mai reci sunt mult mai bune pentru buzunarul tău, ca să nu mai menționăm că sunt, de asemenea, mult mai ecologice și adesea mai bune pentru articolele tale de îmbrăcăminte, ajutând la prevenirea transferului culorilor și la micșorarea anumitor piese.

Căutați oferte pentru alimente

 

Pe lângă faptul că supermarketurile oferă diferite promoții, înscrierea pentru un card de fidelitate pentru magazin te poate ajuta să economisești și mai mult la fiecare vizită în magazin. Dacă vrei să ai grijă și mai mare de bugetul tău de cumpărături, atunci aruncă o privire online înainte de a merge în magazin și realizează lista de cumpărături în jurul ofertelor disponibile. În acest fel, știi exact ce articole poți lua la preț redus, fără a fi nevoie să-ți schimbi planul de mese săptămânal chiar în magazin.

Evaluați-vă abonamentele

Cu toții ne-am aflat în acea situație în care ne-am abonat la un serviciu de streaming sau similar, dorind să vizionam ultimele lansări și am ajuns să îl folosim de câteva ori pe lună. Dacă asta îți sună cunoscut, poate este timpul să-ți evaluezi abonamentele și să te gândești dacă merită să le mai prelungești.

Deși nu vă putem ajuta să reduceți facturile la apă sau să economisiți bani la energie, la Mobilo putem să vă ajutăm cu împrumuturi pe termen scurt pentru a acoperi facturile financiare neașteptate atunci când economiile dvs. sunt reduse. Pentru a vedea dacă sunteți eligibil astăzi, vă rugăm să faceți clic aici și să completați formularul de împrumut.

Sursa foto: Dreamstime

Noutăți

Cauți ceva anume?