Top 5 telefoane la pret accesibil

Când vine vorba de tehnologie, există persoane care nu consideră rezonabil să cheltuiască sume exorbitante de bani pe un gadget care devine demodat în doar câțiva ani. Cu toate acestea, aceleași persoane își doresc în continuare experiența completă a smartphone-ului, camera foto, aplicațiile și viteza. Există telefoane la un buget redus care îndeplinesc aceste criterii?

Vestea bună este că, cu lansările recente, răspunsul este un „da” răsunător. Acum putem găsi pe piață telefoane la un preț convenabil care au viteză bună, camere foto decente, iar unele dintre ele chiar vin cu un design foarte plăcut. Dar alegerea celor mai bune telefoane cu buget redus ar putea fi dificilă și chiar mai rău - consumatoare de timp. De aceea, am ales pentru cei interesați cele mai bune telefoane cu buget redus pe care le puteți obține chiar acum, în funcție de un set de criterii simple.

În cazul în care această investiție pare a fi prea mare pentru bugetul tău, poți opta pentru un Credit Rapid Mobilo cu care poți achita telefonul fără a-ți afecta bugetul lunar.

Ce să cauți într-un telefon de buget

În esență, toate telefoanele la prețuri convenabile sunt construite pe funcții de ultimă generație care sunt transferate de la modele mai scumpe. Pe măsură ce telefoanele emblematice devin din ce în ce mai avansate, funcțiile și funcționalitățile care anterior erau rezervate doar celor mai bune dispozitive pot fi găsite acum în telefoanele care costă doar o fracțiune din preț.

Acesta este exact cazul cu primele trei alegeri ale noastre de aici:

  • Pixel 6a are o performanța excepțională a camerei telefoanelor Google, în timp ce
  • Galaxy A53 5G oferă o multitudine de funcții și putere Samsung la o fracțiune din prețul seriei S,
  • Pentru iubitorii de produse Apple, iPhone SE, cel mai accesibil iPhone ce dispune de procesorul A15 Bionic 5Gsi o durată de viață mai bună a bateriei are si o durabilitate îmbunătățită precum și un nou sistem de cameră cu funcții avansate.

Când vine vorba de telefoane cu buget redus, prețul este în mod natural cel mai important aspect, în timp ce restul sunt compromisuri pe care în principiu ești dispus să le faci. Nu poți avea o durată a bateriei extrem de lungă, un afișaj foarte bun și o cameră bună în același pachet și de aceea în mod normal trebuie să alegeți două dintre acestea și să faceți un compromis acolo unde considerați. Materialele din care sunt fabricate și designul premium nu sunt prea des întâlnite la telefoanele de buget, ele fiind cel mai adesea fabricate din plastic, dar, în ultimii ani, se observă o îmbunătățire pe partea de design chiar și pentru aceste telefoane.

Afișajul și performanța generală trebuie evaluate cu atenție. Nu vă lăsați păcăliți de numărul de camere din spatele telefonului și nu alegeți cel mai mare număr de lentile pe care le vedeți: de multe ori, o singură cameră bună poate depăși sisteme cu trei sau patru camere. Un afișaj cu o rată de reîmprospătare ridicată este de asemenea o caracteristica care începe să apară pe dispozitive din ce în ce mai accesibile.

 👉Ai nevoie de bani rapid pentru un telefon nou? Un credit rapid IFN necesită o aprobare de doar 10 minute și soseste în contul tău INSTANT. Află mai multe despre condițiile împrumutului aici.

 

 Cele top 5 telefoane de buget în opinia noastră sunt: 

  1. Google Pixel 6a

 La fel ca predecesorii săi, Pixel 6a are rolul de a aduce priceperea Google în fotografie computațională la un preț accesibil, făcându-l cu ușurință unul dintre cele mai bune telefoane de buget pe care le puteți cumpăra. Și își respectă această promisiune la fiecare nouă generație. În acest an, Google oferă îmbunătățiri mari în categoria procesoarelor cu noul cip Tensor care alimentează dispozitivul. Performanța este bună, iar software-ul este bine optimizat, oferind o experiență Android curată și actualizări în timp util. În plus, acest telefon se va îmbunătăți cu viitoarele actualizări software ale Google.

 

  1. Samsung Galaxy A53 5G

Samsung Galaxy A51 a fost unul dintre cele mai bune telefoane de buget care au fost lansate în 2020, dar a fost înlocuit de Galaxy A52 5G și acum de Galaxy A53 5G, care continuă ciclul. A53 bifează mai mult decât suficiente avantaje pentru a fi o recomandare ușoară dacă sunteți în căutarea unui telefon la preț convenabil. Noul A53 5G aduce multe caracteristici ideale, și anume tehnologia 5G, un afișaj AMOLED de 6,5 inchi FHD+ 120Hz, baterie de 5.000 mAh și o configurație cu patru camere. A53 5G ar putea fi cu ușurință o alegere de top pentru tine dacă preferi telefoanele Samsung. 

 

 

  1. iPhone SE

iPhone SE nu este doar un telefon excelent, ci și unul dintre puținele telefoane cu adevărat compacte pe care le puteți cumpăra în acest moment. Cu chipset-ul său Apple A15 Bionic,  folosit și în seria Iphone 13, iPhone SE este de asemenea un dispozitiv destul de capabil, care este cu mult în fața concurenței Android la preț similar. SE are o singură cameră pe spate, completată de capabilități puternice de fotografiere computațională, care asigură că fotografiile sunt cel puțin la egalitate cu concurența. Apple a îmbunătățit chiar și durata de viață a bateriei, iar noul SE are acum o celulă de baterie puțin mai mare, ce oferă aproximativ 2 ore de redare video suplimentară față de SE-ul precedent.

 

  1. POCO X3 Pro

Cu un chipset Snapdragon 860 puternic și instrumente de joc dedicate la bord, Poco X3 Pro este unul dintre cele mai puternice telefoane în bugetul său. Procesorul acestuia poate gestiona aproape orice, chiar și jocurile care consumă energie, cum ar fi Genshin Impact (cu condiția să reduceți detaliile afișate la nivelul mediu).

POCO X3 Pro are, de asemenea, o configurație cu patru camere AI pe spate și o singură cameră frontală, permițând fotografii de noapte excepționale. Telefonul are și o varietate de senzori și funcții, cum ar fi un senzor de amprentă, deblocare facială și multe altele. Cu designul său premium și calitatea construcției, POCO X3 Pro nu este doar puternic, ci și un telefon elegant.

 

 

  1. Xiaomi Redmi Note 10 Pro

 Xiaomi și-a făcut un nume cu smartphone-uri puternice, dar accesibile, iar Redmi Note 10 Pro nu face excepție. Este unul dintre cele mai bune telefoane ieftine pe care le puteți cumpăra in acest moment, cu un design inteligent, dar robust și cu un hardware solid în interior. Performanța vine datorită procesorului Snapdragon 732G, care poate gestiona ușor atât sarcinile de zi cu zi, precum și jocurile ușoare. De asemenea, consumul de energie este impresionant de mic , ceea ce înseamnă că bateria ar trebui să țină toată ziua. 

În aceste vremuri, există o mulțime de opțiuni dacă sunteți în căutarea unui smartphone la preț accesibil; indiferent dacă doriți să vă schimbați telefonul actual, doriți un telefon la preț accesibil pentru copilul adolescent sau un smartphone ieftin pentru părinții dumneavoastră. Dacă ai nevoie de un mic ajutor financiar pentru a satisface imediat aceste nevoi, un credit urgent 100% ONLINE poate fi soluția ideala pentru tine. 👉Vezi aici cum poti obtine un credit rapid 👈

 

Sursa foto: Freepik,Google, Samsung, Apple, Mi, Po.co

Noutăți

Cauți ceva anume?