Credit Nebancar

300 RON
10000 RON
RON

Pentru un credit in valoare de 300 RON, dobanda este de 1.5% pe zi, Rata dobanzii anuale – 547.5%. Pentru exemple reprezentative click aici.

Ai doar avantaje! Profita acum!

Transfer Instant

Iti transferam banii instantaneu.

Banii pe Card

Ai acces la imprumut imediat pe cardul tau.

Aprobare Rapida

Iti aprobam creditul in maximum 10 minute.

Comision 0%

Doar dobanda comunicata, fara costuri ascunse!

Credit Non Stop

Te creditam 24/24 ore, 7 zile din 7.

Dobanda preferentiala

Primesti oferta personalizata pe baza programului de fidelitate

Avantajele unui credit nebancar

Cand ai nevoie urgenta de o suma mica de bani, iar banca ti-a refuzat un credit de sub 2.000 de lei, un imprumut nebancar de la Mobilo este cea mai simpla solutie. Poti cere un astfel de credit online si il vei primi rapid, in conditii avantajoase si cu minimum de documente. Descopera ce este un credit nebancar, cum il obtii, ce sume poti imprumuta si ce se intampla daca nu mai poti achita la timp creditul.  

Ce este un credit nebancar

Un credit nebancar urgent, oferit de un IFN ca Mobilo, este un instrument rapid, simplu si avantajos, care te ajuta sa acoperi nevoile financiare urgente, precum reparatiile electrocasnicelor sau cheltuielile neplanificate, cum ar fi o scurta vacanta. La Mobilo, primesti instant banii, fata de cazul in care ai apela la o banca, nu este nevoie sa te deplasezi pentru a intra in posesia sumei solicitate, daca ai deja un cont bancar, si stii exact cat platesti, pentru ca ai doar dobanda, fara comisioane ori costuri ascunse. 

Cum poti obtine un credit nebancar rapid

La Mobilo, primesti banii instant, daca iti inrolezi cardul in sistem. In cazul in care optezi pentru viramentul bancar, suma solicitata va ajunge la tine, in functie de ora la care semnezi contractul  si de regulamentul bancii la care ai deschis contul respectiv. 

Poti obtine un imprumut rapid nebancar doar cu buletinul. Completezi cererea si, dupa ce primesti aprobarea si semnezi contractul direct din aplicatie, poti primi banii instant pe cardul tau. Poti alege varianta cea mai simpla si rapida pentru tine: transferul instant direct in contul tau bancar sau viramentul bancar. 

Foloseste simulatorul de credit de 👉 aici si ia acum un imprumut nebancar intr-un mod rapid si simplu.

Ce suma poti obtine printr-un credit nebancar

La Mobilo Credit, suma minima pe care o poti imprumuta este de 300 de lei, pe care o poti plati intr-un interval de pana la 31 de zile. Suma maxima pe care o poti obtine este de 9.000 de lei. De la al doilea imprumut poti obtine si credit in rate.

Ce se intampla daca nu poti achita la timp un credit nebancar

Dincolo de faptul ca poti solicita sume mici, pe termen scurt, ca iti trebuie documente putine si economisesti timp, ca modalitatea de aplicare este simpla si nu depinzi de programul unei banci, un alt avantaj al unui credit nebancar este ca nu ajungi usor la Biroul de Credite, in cazul in care nu il poti achita la timp. 

Ai posibilitatea de a extinde termenul de inchidere a creditului, conditia fiind doar achitarea dobanzii contractuale acumulate. 

Daca pe parcursul contractului te vei afla, la un moment dat, in imposibilitatea de a achita la timp creditul nebancar, beneficiezi de sprijin prin telefon sau alte mijloace, pentru a gasi solutiile eficiente in functie de particularitatile cazului tau.

Intra si tu in Familia Mobilo

Ce spun utilizatorii nostri

Sunt un client vechi al Mobilo CREDIT, deoarece mi-au câștigat încrederea prin rapiditatea de acordare a creditului, fără birocrație, dar mai ales că stiu să își fidelizeze clienții prin acordarea de numeroase discount-uri, fiind de departe IFN-ul cu cele mai mici dobânzi.
Marius Paul Dragomirescu
Sunt foarte mulțumit de serviciile dumneavoastră, sunteți foarte rapizi și atenți cu clienții dumneavoastră! Mulțumesc pentru ajutor
Gabriel-Ioan Cerghedean
Mi-au acordat împrumutul în 2 minute și sunt foarte mulțumită de colaborarea pe care am avut-o până acum. Mobilo Credit o echipa de profesioniști.
Elena Dobrin
Buna, mă numesc Gyepar Adrian Alexandru și sunt mulțumit de serviciile Mobilo Credit. Dacă s-ar putea aplica și mai repede de 1 lună de la achitarea împrumutului, ați fi de nota 10 așa că, din păcate, dacă ar fi vorba să vă dau o notă, ar fi 8. Sper că această părere să conteze. O zi frumoasă vă doresc
Gyepar Adrian Alexandru
Când am avut nevoie de bani până la salariu, am apelat la Mobilo Credit și fără să fie nevoie de hârtogăraie am primit credit aproape instant. Recomand cu încredere celor ce au terminat banii înainte de salariu.
Mihaela Samachis
În principiu am fost mulțumită de serviciile voastre, însă ar trebui să luați în considerare aplicarea unei dobânzi mai mici pentru clienții fideli.
Dinică Mihaela Roxana
Esti pe maini bune. Partenerii nostri de incredere:

Noutăți

Cauți ceva anume?