"Aplici si castigi"

Fie ca vrei sa faci mici modificari in casa ori sa faci o iesire de week-end cu familia la munte sau la mare si iti mai trebuie doar o parte din bani, aplica acum la Mobilo Credit si poti intra la tragerea la sorti pentru carduri cadou de cumparaturi, valabile pe platforma eMAG. Premii zilnice, extrageri saptamanale! Tu ce ai vrea sa-ti cumperi de la eMAG?

Campania “Aplici si castigi” se prelungeste si in luna august. Fii chiar tu norocosul castigator al unui voucher de cumparaturi in valoare de 200 de lei. Este suficient sa completezi cererea de creditare si esti automat inscris la tragerea la sorti saptamanala!
Castigatorii extragerilor pentru cardurile cadou de la eMAG sunt:

Nume
Localitate
MARGARIT I.
CIOLPANI
OSOLOS M.
TIMISOARA
DUMITRAS M.
IASI
TRUSCA N.
VINATORI
DRAGULEASA M.
BUCURESTI
RUS V.
SACALAZ
CANEA G.
COMANESTI
DOBRE M.
BUCURESTI
DONCIU A.
NAVODARI
MAGUREAN M.
SIMLEU SILVANIEI
CRAUS N.
GHILAD
DUMITRAN C.
BRAILA
NACHIU F.
MOTRU
MARIN M.
TOPLITA
NEMTEANU E.
LUNGULETU
PIRVU A.
CONSTANTA
ALUPEI V.
BACAU
STOLERU A.
BUCURESTI
OPRITA D.
AIUD
TRIFAN I.
TARTASESTI

Urmatoarele extrageri vor avea loc dupa cum urmeaza:

  • pentru cererile de creditare inregistrate intre 8-14 august 2017, extragerile se vor efectua pe data de 15 august 2017
  • pentru cererile de creditare inregistrate intre 15-21 august 2017, extragerile se vor efectua pe data de 22 august 2017
  • pentru cererile de creditare inregistrate intre 22-28 august 2017, extragerile se vor efectua pe data de 29 august 2017
  • pentru cererile de creditare inregistrate intre 28-31 august 2017, extragerile se vor efectua pe data de 1 septembrie 2017

"Carduri cadou pentru planuri de vacanta"

Campania "Carduri cadou pentru planuri de vacanta" s-a incheiat in data de 30.06.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Carduri cadou pentru planuri de vacanta"

"Iunie incepe cu vouchere cadou"

Campania "Iunie incepe cu vouchere cadou" s-a incheiat in data de 05.06.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Iunie incepe cu vouchere cadou"

"Cadou de Paste"

Campania "Cadou de Paste" s-a incheiat in data de 11.04.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Cadou de Paste"

"O primavara cu premii"

Campania "O primavara cu premii" s-a incheiat in data de 03.03.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta lista castigatorilor si regulamentul campaniei.

Regulament campanie "O primavara cu premii"

"Castiga un smartphone pe zi"

Campania "Castiga un smartphone pe zi" s-a incheiat in data de 8.11.2016. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Castiga un smartphone pe zi"

Descopera adevarata mobilitate a imprumutului rapid Mobilo

Testeaza-ne chiar acum!

Descarca aplicatia pentru AndroidDescarca aplicatia pentru iOS