"Carduri cadou pentru planuri de vacanta"

Vara este pentru calatorii, distractie si prieteni. Nu lasa banii sa stea in calea planurilor tale! Aplica acum la un credit online si ai sansa de a castiga zilnic un card-cadou, in format electronic, pentru achizitia de produse numai de pe platforma online www.emag.ro, in valoare de 200 de lei. Participa si tu la campania “Carduri cadou pentru planuri de vacanta”! Campania se desfasoara in perioada 16.06 – 30.06.2017. Castigatorii vor fi stabiliti prin extragere la sorti automata, prin intermediul platformei random.org. Mai jos poti consulta regulamentul promotiei.

"Iunie incepe cu vouchere cadou"

Campania "Iunie incepe cu vouchere cadou" s-a incheiat in data de 05.06.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Iunie incepe cu vouchere cadou"

"Cadou de Paste"

Campania "Cadou de Paste" s-a incheiat in data de 11.04.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Cadou de Paste"

"O primavara cu premii"

Campania "O primavara cu premii" s-a incheiat in data de 03.03.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta lista castigatorilor si regulamentul campaniei.

Regulament campanie "O primavara cu premii"

"Castiga un smartphone pe zi"

Campania "Castiga un smartphone pe zi" s-a incheiat in data de 8.11.2016. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Castiga un smartphone pe zi"

Descopera adevarata mobilitate a imprumutului rapid Mobilo

Testeaza-ne chiar acum!

Descarca aplicatia pentru AndroidDescarca aplicatia pentru iOS