Castiga de sarbatori

Castiga tichete cadou pe care le poti folosi in supermarket-uri si alte magazine partenere Edenred! Aplici pentru un imprumut rapid, trimiti cartea de identitate si extrasul de cont si intri in tragerea la sorti saptamanala pentru tichete cadou de 150 de lei. Perioada desfasurarii campaniei este intre 8.12.2017 si 27.12.2017. Participa si tu!

Aplica acum

Regulament campanie "Castiga de sarbatori"

"Castigi de Black Friday"

Castigatorii campaniei promotionale ‘Castigurile toamnei’, adresata clientilor existenti, sunt: Iliescu A., Banciu M., Moise D., Bota L., Caluseriu C., Duman V., Barb C., Stan S.

"Castigurile toamnei"

Castigatorii extragerilor la sorti sunt: Sipos A., Pop F., Gavril N., Lungu A., Ailoaie M, Trandafir C., Paunescu M., Manea L., Catea L., Cristea M., Botosaru C.

"Octombrie cu surprize"

Castigatorii campaniei promotionale ‘Octombrie cu surprize’, dedicata clientilor existenti, sunt: Caruceriu A., Stancu M., Burlan A., Balan P., Dumitru F., Suciu A.

"Aplici si castigi"

Campania "Aplici si castigi" s-a incheiat in data de 18.09.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Aplici si castigi"

"Carduri cadou pentru planuri de vacanta"

Campania "Carduri cadou pentru planuri de vacanta" s-a incheiat in data de 30.06.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Carduri cadou pentru planuri de vacanta"

"Iunie incepe cu vouchere cadou"

Campania "Iunie incepe cu vouchere cadou" s-a incheiat in data de 05.06.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Iunie incepe cu vouchere cadou"

"Cadou de Paste"

Campania "Cadou de Paste" s-a incheiat in data de 11.04.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Cadou de Paste"

"O primavara cu premii"

Campania "O primavara cu premii" s-a incheiat in data de 03.03.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta lista castigatorilor si regulamentul campaniei.

Regulament campanie "O primavara cu premii"

"Castiga un smartphone pe zi"

Campania "Castiga un smartphone pe zi" s-a incheiat in data de 8.11.2016. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Castiga un smartphone pe zi"

Descopera adevarata mobilitate a imprumutului rapid Mobilo

Testeaza-ne chiar acum!

Descarca aplicatia pentru AndroidDescarca aplicatia pentru iOS