Campanie "Castigi si daruiesti"

In februarie, dragostea pluteste in aer. Ce ocazie mai potrivita decat luna indragostitilor pentru a-i arata persoanei iubite cat de mult tii la ea?

Tot ce ai de facut e sa te gandesti la surpriza pe care vrei s-o faci, sa aplici pentru un credit simplu Mobilo si sa trimiti documentele solicitate. Intri automat in tragerea la sorti saptamanala care iti poate aduce tichete cadou de la Edenred, in valoare 200 de lei.

Regulament campanie "Castigi si daruiesti"VREAU CREDIT RAPID

Campanie "Castigi de sarbatori"

Campania "Castiga de Sarbatori" s-a incheiat in data de 27.12.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Castiga de sarbatori"

"Castigi de Black Friday"

Castigatorii campaniei promotionale ‘Castigurile toamnei’, adresata clientilor existenti, sunt: Iliescu A., Banciu M., Moise D., Bota L., Caluseriu C., Duman V., Barb C., Stan S.

"Castigurile toamnei"

Castigatorii extragerilor la sorti sunt: Sipos A., Pop F., Gavril N., Lungu A., Ailoaie M, Trandafir C., Paunescu M., Manea L., Catea L., Cristea M., Botosaru C.

"Octombrie cu surprize"

Castigatorii campaniei promotionale ‘Octombrie cu surprize’, dedicata clientilor existenti, sunt: Caruceriu A., Stancu M., Burlan A., Balan P., Dumitru F., Suciu A.

"Aplici si castigi"

Campania "Aplici si castigi" s-a incheiat in data de 18.09.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Aplici si castigi"

"Carduri cadou pentru planuri de vacanta"

Campania "Carduri cadou pentru planuri de vacanta" s-a incheiat in data de 30.06.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Carduri cadou pentru planuri de vacanta"

"Iunie incepe cu vouchere cadou"

Campania "Iunie incepe cu vouchere cadou" s-a incheiat in data de 05.06.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Iunie incepe cu vouchere cadou"

"Cadou de Paste"

Campania "Cadou de Paste" s-a incheiat in data de 11.04.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Cadou de Paste"

"O primavara cu premii"

Campania "O primavara cu premii" s-a incheiat in data de 03.03.2017. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta lista castigatorilor si regulamentul campaniei.

Regulament campanie "O primavara cu premii"

"Castiga un smartphone pe zi"

Campania "Castiga un smartphone pe zi" s-a incheiat in data de 8.11.2016. Castigatorii au fost stabiliti prin extragere automata cu random.org. Mai jos poti consulta regulamentul campaniei.

Regulament campanie "Castiga un smartphone pe zi"

Descopera adevarata mobilitate a imprumutului rapid Mobilo

Testeaza-ne chiar acum!

Descarca aplicatia pentru AndroidDescarca aplicatia pentru iOS

  • Contact
  • Relatii cu clientii:
  • 0314.100.100 (tarif normal)
  • luni-vineri: 09:00-17:00
  • E-mail:
  • relatiiclienti@mobilocredit.ro
  • Newsletter :
  • Aboneaza-te acum :

Copyright © 2017 Mobilo Finance IFN S.A.
Toate drepturile rezervate
Mobilo Finance IFN SA- Bucuresti, str.Lanariei nr.77, sector 4, ONRC nr. J40/5340/2015 - CUI 34457440,
BNR - Registrul General nr. RG-PJR-41-110301/21.09.2015 Nr.de notificare la ANSPDCP: 2447
Imprumuturi pana la salariu
Mobilo Credit
Imprumut pana la salariu