Credit online Mobilo

Ia un credit rapid de oriunde

Cu Aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone, totul devine mult mai simplu - descarci, instalezi, aplici, iar banii ajung rapid la tine, oriunde ai fi.

Avantajele tale

Incarci in aplicatie toate actele necesare. Banii pot ajunge la tine in maxim 30 de minute de la aprobare. Poti plati creditul rapid online, din contul tau de client.

Ia un Credit Rapid acum!

Descarca aplicatia Mobilo Credit din Google Play sau AppStore sau cere imprumutul online.

Trimiti in format electronic cartea de identitate si extrasul de cont din ultima luna.

Poti primi banii in contul tau in 30 de minute de la aprobare.

Aplicatia Mobilo Credit

Aplicare simpla si rapida

Cauti bani urgent imprumut, fara garantii? Poti aplica in 3 minute pentru un credit rapid direct cu telefonul mobil.

Mesaje direct in aplicatie

Tinem in permanenta legatura cu tine. Sistemul de mesaje al aplicatiei iti permite sa stii tot timpul in ce stadiu este imprumutul.

Interfata prietenoasa

Aplicatia Mobilo Credit a fost conceputa special pentru telefonul mobil. De aceea, interfata ei este una intuitiva, retina-ready.

Plata direct din aplicatie

Ai card valabil, securizat 3D? Atunci poti plati imprumutul direct din aplicatie, avand confirmarea pe loc a incasarii banilor.

Navigare rapida

Interfata simplificata iti permite navigarea cu usurinta in aplicatie. Vei putea astfel afla oricand detalii despre contractele tale.

Aplicatie securizata

Folosirea aplicatiei se poate face in siguranta, informatiile find criptate si confidentiale.

Mobilo Finance IFN S.A. isi desfasoara activitatea in concordanta cu Legea nr. 93/2009, Ordonanţa de urgenta a Guvernului nr. 50/2010, precum si Ordonanta Guvernului nr. 85/2004. Exemplu reprezentativ: pentru un imprumut in valoare de 600 de lei pe 23 de zile, dobanda este de 158.7 de lei (rata dobanzii anuale de 419.75%, DAE 4043.88%), valoare totala de plata la scadenta de 758.7 de lei. Reinnoirea unui imprumut nu se acorda automat ci doar dupa confirmarea primirii, in contul Mobilo Finance, a banilor de la imprumutul precedent. Mobilo nu percepe niciun comision pentru reinnoirile de credit. Imprumutul se considera inchis in momentul in care banii au intrat in contul Mobilo.In situatia in care ai datorii catre Mobilo Finance IFN SA dupa trecerea a 60 de zile de la scadenta, vom folosi toate mijloacele legale in vederea recuperarii sumelor restante, iar la costurile existente se vor adauga si cheltuielile aferente procedurii de recuperare. Orice intarziere la plata a sumelor datorate conform contractului de credit va afecta negativ istoricul de creditare al clientului, inclusiv prin raportare la Biroul de Credit, totodata ne va pune in imposibilitatea de a mai acorda un nou imprumut.


  • Contact
  • Relatii cu clientii:
  • 0314.100.100 (tarif normal)
  • luni-vineri: 09:00-17:00
  • E-mail:
  • relatiiclienti@mobilocredit.ro
  • Newsletter :
  • Aboneaza-te acum :

Copyright © 2018 Mobilo Finance IFN S.A.
Toate drepturile rezervate
Mobilo Finance IFN SA- Bucuresti, str.Lanariei nr.77, sector 4, ONRC nr. J40/5340/2015 - CUI 34457440,
BNR - Registrul Special nr. RS-PJR-41-110096/16.02.2018 Nr.de notificare la ANSPDCP: 2447
Imprumuturi pana la salariu
Mobilo Credit
Imprumut pana la salariu