Descopera adevarata mobilitate a imprumutului rapid Mobilo

Testeaza-ne chiar acum!

Descarca aplicatia pentru AndroidDescarca aplicatia pentru iOS

Fii cu adevarat mobil!

Ia un imprumut rapid pe mobil de oriunde - de acasa, de la serviciu, la cumparaturi, in vacantaCu Aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone, totul devine mult mai simplu - descarci, instalezi, aplici, iar banii ajung rapid la tine.

Aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone este unica aplicatie de pe piata creditelor rapide pe termen scurt din Romania care iti permite sa finalizezi o cerere de credit prin doar cateva click-uri, cu minim de documente si date personale. Aplicatia este gandita special pentru a veni in intampinarea nevoilor tale de a avea acces simplu si rapid la un imprumut pe termen scurt.

De ce sa o folosesti

  • Aplicatia Mobilo Credit pentru smartphone este complet gratuita si poate fi descarcata din Google Play sau AppStore

  • La primul imprumut rapid Mobilo, luat prin aplicatia pentru smartphone, poti cere pana la 1000 de lei

  • De la al doilea credit rapid primesti banii de care ai nevoie cu doar sapte click-uri, fara sa fie nevoie sa completezi din nou datele personale (daca nu s-au modificat de la ultima aplicare)

  • Aplicatia este complet securizata si protejata cu tehnologie de ultima generatie


Daca ai nevoie de asistenta la instalare sau pe parcursul crearii contului de client, te rugam sa ne suni la numarul de telefon 0314 100 100 sau 031 9918 (tarif normal) sau sa ne trimiti mail la adresa aplicatiemobila@mobilocredit.ro.